Retouneren


 

Webshopbestellingen
 

Indien je niet tevreden bent over een besteld artikel, kun je deze retourneren. Wij verzoeken je het artikel onbeschadigd en met de originele prijskaartjes te retourneren. Indien er bij het beoordelen van het artikel schade ontstaat, of de originele prijskaartjes worden verwijderd, behouden wij ons het recht voor om de hierdoor ontstane waardevermindering direct aan je door te berekenen.

Als consument heb je wettelijk 14 dagen de tijd vanaf de ontvangst- of afhaaldatum om ons te informeren dat je de overeenkomst wil herroepen. Je kan de retour aanmelden middels het herroepingsformulier wat je online kunt downloaden en bij de bestelling ontvangt. Hierna heb je 14 dagen de tijd om de artikelen naar ons terug te sturen of te overhandigen. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Het is niet verplicht om ons van te voren te laten weten dat je dat je artikelen naar ons terug wilt sturen. Herroepen is ook mogelijk door het direct terugzenden van het pakket.

Retourformulier

Retourformulier